Verzending & Retournering

I. Ruil- en/ of retouraanvragen:

Twentyfour7 kan geen kosten of verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de retourzending die door de koper is geïnitieerd.

Twentyfour7 raadt aan om de goederen, voor zover mogelijk, in originele verpakking en oorspronkelijke staat (bv. niet gewassen, gedragen en onbeschadigd, voorzien van originele tags) te laten daar de afnemer aansprakelijk is voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het behandelen van de goederen dat verder gaat dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  • Retourzendingen zijn op eigen kosten 
  • Retourneren van gesoldeerde producten is niet mogelijk.
  • Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending. hebt!                                                                                                          

Past je item niet en wil je het retourneren voor een andere maat of voor een ander item? Zolang we jouw maat op voorraad hebben is dit geen probleem! Download hier het retourformulier en vul deze volledig in, deze voeg je vervolgens bij je terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour.

Vervolgens kun je het product binnen 10 werkdagen terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je de aankoopwaarde van het product terugbetaald.

Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Twentyfour7 er zorg voor dat het volledige aankoopbedrag exclusief de gemaakte verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retouradres

Twentyfour7 Comm.V

Stadsheide 23, 3500 Hasselt, België

 

 II. Verzending

Gratis verzending vanaf 50 EUR.